"Sillä ei Herra, Herra, tee mitään ilmoittamatta salaisuuttaan palvelijoillensa profeetoille."

9. tammi, 2022

AHISTAAKO SINUAKIN ?

"Ja yksi vanhimmista puhui minulle ja sanoi: "Keitä ovat nämä pitkiin valkeihin vaatteisiin puetut, ja mistä he ovat tulleet?" 

 

Ja minä sanoin hänelle: "Herrani, sinä tiedät sen". Ja hän sanoi minulle: "Nämä ovat ne, jotka siitä suuresta ahdistuksesta tulevat, ja he ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä. "

8. tammi, 2022

Siunattua Lepopäivää!

6. tammi, 2022
Shalom ja Autuasta loppiaista,
Siskot ja Veljet Herrassa!
Jeesus otti kolme LOPETUS- piikkiä kerralla  vapaaehtoisesti, kuoli, mutta nousi ylös kuolleista kolmantena päivänä, elää ja voi mainiosti.
Onkohan tämä asia ymmärretty oikein, kun pitää kuukausia odottaa koronalitkujen pistosten välillä?
Siis ovatko nekin Jeesuksen seuraajat saaneet väärää informaatiota jostain muualta ylempää tahoa, kuin Herran Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen Isän taholta.
Jos meinaa mennä Taivaallisten ohjeiden mukaan, niin kaikki kolme shottia on sisäistettävä samantien , nimittäin Henki, Vesi ja Veri. Sitten äkkiä kuoleminen itselleen ja helpotus tulee ilman minkäänlaisia variantteja, rättejä naamalla taikka läträämistä desinfiointiaineiden kanssa.Liha pitää tappaa Jumalan Sanalla, eikä millään lääkefirmojen kemikaaleilla!
Nimittäin, liha on koko ajan sodassa Hengen kanssa ja jos sota hävitään lihalle on peli menetetty iäksi.
Sitäpaitsi, Jeesus sanoi, että vaikka olisit kuollut, niin silti olet elossa, jos uskot Häneen.
2. tammi, 2022

 

"Niin hän sanoi viinitarhurille: 'Katso, kolmena vuotena minä olen käynyt etsimässä hedelmää tästä viikunapuusta, mutta en ole löytänyt. Hakkaa se pois; mitä varten se vielä maata laihduttaa?' 

 

Mutta tämä vastasi ja sanoi hänelle: 'Herra, anna sen olla vielä tämä vuosi; sillä aikaa minä kuokin ja lannoitan maan sen ympäriltä. Ehkä se ensi vuonna tekee hedelmää; mutta jos ei, niin hakkaa se pois'."

31. joulu, 2021

Kid-nappaus


Käynnissä on maailmanlaajuinen panttivankidraama ja nyt olisi ehdottomasti soitettava numeroon 112, ellei kaappaaja ole takavarikoinut älylärpykkää!!!
WeeHooOota myöten ja Suomen TeeHooÄllänkin mielestä pantillisia vankeja täytyy saada lisää pantittomien puolelta, ottamalla yksi, kaksi, kolme ja ehkä vielä lisää shotteja olkapäähänsä, mutta tässä kohtaa astuu yllytyspykälä, vihapuhepykälä ja kiihotus vähemmistönä olevaa kansanryhmää kohtaan, koska tilastojen mukaan terapiattomia on vähemmän.
Siis suomennettuna; ottamalla piikityksen, et ole enää pitämässä panttivankeina piikitettyjä, sillä siitä lähtien kuulut ikuisesti kidnappaajallesi, jos yksikin maailman asukas on jättänyt sen olkapäähän työnnettävän ruiskeen ottamatta.
Olet siis Suomen lainsäädännön mukaan tehnyt rikoksen, jos olet syyllistynyt kid-nappaukseen ja jos olet kaapannut lapsen, saat kyllä törkeän pituisen kakun, jonka voit nauttia suoraan tulikiven päältä.
 
Vaan kuka saa lunnaat, vai onko niitä edes vaadittukaan?
 
-Siunausta tulevalle vuodelle-