"Sillä ei Herra, Herra, tee mitään ilmoittamatta salaisuuttaan palvelijoillensa profeetoille."

21. touko, 2022

HILLOTOLPPA

Kun oot levänny oikeen kunnolla, koko eilisillasta tään päivän iltaan ja laitat puhtaan paijan päälle.Sit menet jääkaapille ottamaan eilen vanhaksi menneet kanamakkarat ja laitat pihagrilliin tulet keittääksesi VAHWAT nokipannusumpit ja sitten kärvennät samoilla lämpimillä yhtäaikaa ne kyrsät ja laitat makeaa sinappia kylkeen ja sit otat moneen kertaan käytetyn kertakäyttömukin kahvia varten. Sitten kitusiin makkarat ja sisältä eilen tuliaisiksi saadut hieman kovettuneet berliininmunkit kouraan, lepotuoli illan leppeeään auringonkajoon ja sit kun puraset sitä munkkii ni sit se on siinä!
Puhtaalla paijalla rinnuksilla hilloo, vaik kui yritti varoo, ni siinä se möllöttää, punasena loistaa silmien keskellä siinä paijalla. No mustalla paijalla onneks, sormella pyyhkäsee, ei siihen mittää oikeestaa jääny, hyvin pyyhkiyty. Toisen munkin kans suju paljon paremmin, nuolasin, ennenku oli paijalla!
 
Ensimmäinen elämä maistu hyvälle, kunnes siihen mustaan sieluun tipahti Pyhää verta, paljasti syntisen elämänmuodon, tuli synnintunto, ei maistunu enää, kävi huono munkki. Annettiin toinen mahdollisuus, parempi, moni kakku päältä kaunis, mutta tämä toinen oli kaunista myös sisältä.
Tämä hyvin leivottu kakku on tehty iankaikkiseen taikinajuureeen ja se juuri on siellä meijän Todellisessa Hillotolpassa, Golgatan verenpunaisen , puisen ristin juurella. Juuri Se Oikea Elämä kumpuaa sieltä, joka on kaikista maailman hapatteista vapaa, eikä kuole koskaan.
Kolmensadantuhannen ruplan arpajaisvoitto ei ole mitään. Mitä rahalla saa, se on halpaa. Jumalan Pojan veri, Ilman sitä, ei mitään voi saavuttaa. Heittivät arpaa Herran vaatteestakin. Pidä huoli, että olet jo voittajien joukossa ja olet saanut valkean paidan, jossa on pisara Nasaretin Vapahtajan Verta. Älä anna ryöstää tätä ainutlaatuista arpajaisvoittoa. Elämä On! Tässä ja nyt ja tämän uuden elämän myötä ponnistat vielä pidemmälle kun Nykäsen Masa :)
 
 
15. touko, 2022

"Katso, hän tulee pilvissä, ja kaikki silmät saavat nähdä hänet, niidenkin, jotka hänet lävistivät, ja kaikki maan sukukunnat vaikeroitsevat hänen tullessansa. Totisesti, amen."

 

Noinkohan seuraava prophetia toteutuu huomenissa?

https://www.paula1.fi/index.php/profetia-olav-rodge/

 

6. touko, 2022
Palveluskelpoisuusluokka A1
Herran omat
Edessä Iankaikkiset lomat
14 urheaa ja rohkeaa
Usko Jeesukseen
Sillä Se Päättymätön Elämä lohkeaa
 
Ylämäki-alamäki
Ylämäki-alamäki
 
Kevät tulee , myös kukkuu käki
Loppuu muniminen
Näkyy Golgatan mäki
Suo kuokkineen levon saa
Löytyi Pellosta Helmi
Multavaan maahan tippui siemen
ILOSANOMA sijaa sai
Pelastui kelvottominkin kelmi!
29. huhti, 2022

Taivaalliset häät maan kamaralla?

https://www.youtube.com/watch?v=NucCjHpNiTo

 

21. huhti, 2022
Jaakoppi
 
Hiihtelimmä viime lauantaina Hetan nurkilla  ja tullessamme valmiille tulille joenvarren kodalle, oli siinä pois lähdössä mies, vanhanikäinen. Jäinpä rupattelemaan ja mies sanoi, ettei ensi kesänä pääse pyöräilemään, kun leikataan toinenkin lonkka. Oli tippunut alumiinitikkailta työmaallaan 28 vuotta takaperin ja käsi oli murtunut, sekä oikea silmä vaurioitunut näkökyvyttömäksi. Kyllä Herra koettelee ja toivottavasti lonkkaleikkaus menee nappiin.
 
Takasinpäin sivakoidessa pyörittelin keskusteluamme ja yhtäkkiä aukeni Raamatun tikapuut ja painit ja vieläpä antikristus. Tutkin Raamattua retken jälkeen. Jaakoppi paini siellä varrella virran enkelin kanssa ja sai lonkkaansa osuman. 
"Ja Jaakob jäi yksinänsä toiselle puolelle. Silloin painiskeli hänen kanssaan muuan mies päivän koittoon saakka.
 Ja kun mies huomasi, ettei hän häntä voittanut, iski hän häntä lonkkaluuhun, niin että Jaakobin lonkka nyrjähti hänen painiskellessaan hänen kanssaan."
 
Alumiinitikkaatkin löytyivät yllättäin luvusta 28:
 "Niin hän näki unta, ja katso, maan päälle oli asetettu tikapuut, joiden pää ulottui taivaaseen, ja katso, Jumalan enkelit kulkivat niitä myöten ylös ja alas."
Tulevan vale-messiaan tuntomerkit ilmaistaan seuraavasti:
"Voi hullua paimenta, joka lampaat hylkää! Käyköön miekka hänen käsivarteensa ja oikeaan silmäänsä. Hänen käsivartensa kuivettukoon, ja hänen oikea silmänsä soetkoon." 
 
Näistä kaikista asijoista yhteenvetona päättelin seuraavaa;
Kun se toinen lonkka oli aikaisemmin operoitu onnistuneesti sillä vanhanikäisellä hiihtäjällä ja toinen leikkaus tulossa, niin meillä on tiedossa viimeinen Jaakopin ahistus, jossa monien lonkat ovat kovalla koetuksella. Ja ne tikkaat pitää olla tukevasti paikoillaan, toinen pää upotettu Kristus kallioon, toinen pää sojottaa suoraan Taivaan Isän luo. Enkelit pittää yläpäistä kiinni, jott eivät kaavu. Meillä pittää olla lähtövalmius, kun tuo meitin esivalta tekkee semmosii päätöksii, notta karhulla on kohta ainakii kolme kylkiluuta suupielessään. Turvamme on Herrassa, ei sotilasliitoissa. 
 
Kävin eilen pilkillä, kun oli niin mahtava ilma. Laskettelin suksilla jäälle, pilkkireppu ja kaira selässä, niin eikösse heittäny selälleen hankeen vauhtia jarrutellessani. Pehmiä hanki, ei käyny kuinkaan, nahkahansat lunta tulvillaan.
  Yhen ainokaisen ahvenen sirrin löysin jään alta, paistoin risukeittimessä, keitin kahveet, söin leivät ja munkin. Vastarannalta päästyäni ajattelin tutkailla lähellä ollutta laavua ja siinä tasaisella jäällä suksien päällä seistessäni, oli niinkuin joku olisi tönäissyt minua ja lensin lahjakkaasti takavasemmalle. Sattui niin vietävästi vasempaan lonkkaan ja käteen.Aurinkolasit pysyivät päässä ja onneksi pilkkikairassa oli teräsuojus päällä, kun kolahti päähän. Heti tuli mieleen, jotta nyt se Jaakopin paini alkoi!
 
Kotona illalla en päässy kunnolla liikkumaan. Kunnon mustelman pukkas, mutta ei onneksi murtunu luita. No, eilen otin pakasteesta kilosen lohen ja tänään ajattelin sen savustaa... :
Alkaa nämä lopunajan rätinät käyvä jännittäväksi. Prophetioita tulloo niiku sieniä ens syksyn sateilla. Tässä taas yksi, uskokoon ken haluaapi:
 
 
-Siunattua kevättä-