"Sillä ei Herra, Herra, tee mitään ilmoittamatta salaisuuttaan palvelijoillensa profeetoille."

17. syys, 2021

 

Joh. W. Matutisin näky elokuussa 2009

Kun olin valmistamassa saarnaa, Herra antoi minulle näyn. Näin suuren niityn jossa oli monia lampaita. Yhtäkkiä joka puolelta tuli susia laumaan sekoittuen lauman sekaan.
Sen paremmin paimenet kuin paimenkoiratkaan (tärkeä havainto) eivät hälyttäneet laumaa tms., vaan ne olivat kuin hypnoosissa. Vain laumassa syntyi levottomuutta. Ja lampaat huomasivat, että jotain ei ollut ihan oikein, mutta nekään eivät tosissaan ajatelleet asiaa, vaan jatkoivat syömistä ja oleskeluaan rauhallisesti. Paimenet ja koirat taas eivät edes huomanneet, että mitään oli tapahtunut.

Kun katselin näkyä tarkkaan, susilla oli kuin käärmeillä piikki suussaan, ja sillä ne pistivät lampaita, jotka hätkähtivät ja taas vaan jatkoivat ruohon syöntiään. Hetken päästä sudet pakenivat takaisin vuorille koskaan viemättä yhtään lammasta laumasta tms.

Katsellessani tätä ajattelin, että tämä ei ole mahdollista, että sudet saisivat vapaasti tulla lammaslaumaan ja silti eivät vahingoittaisi niitä.
Se ei ole suden luonteen mukaista. Kun sudet jättivät lampaat, ne olivatkin yhtäkkiä johtosutta myöten vuoren laella. Johtajasusi oli kuin hirviö.

Sitten ne alkoivat ulvoa, ja paimenet ja koirat olivat kauhuissaan ja shokissa. Silloin pääsusi alkoi puhua ihmisen äänellä, jossa oli demoninen sävy: ”Rakkaat paimenet, koirat ja lampaat, nyt te kuulutte meille. Te olette täysin käsissämme. Olimme joukossanne, eikä kukaan teistä huomannut mitään. Me jopa rokotimme teidät seerumilla, joka tekee teidät meidän omiksemme. Nyt te kaikki kannatte meidän sinettiämme. Me olemme myös rokottaneet teihin meidän henkeämme ja sitä mitä meissä on, ettekä huomanneet mitään. Nyt teillä ei ole mihin paeta, te olette nyt meidän kontrollissamme.”

Näyssä sanoin EI!, Herra on minun Paimeneni. Minä en halua mitään tekemistä vihollisen ja hänen joukkojensa kanssa. Minä en halua heitä paimenikseni. Näyssäni pääsusi nyt jatkoi hymyillen vinosti puhumista lampaille: ”Te söitte ja joitte ja nukuitte. Teille vatsanne ja toimeentulonne oli tärkeintä.”

Nyt kuulehan mitä kuulin tämän demonin sanovan näyssä: ”Me olemme tulleet kostamaan sen kun te ajoitte meidät sikoihin (Matteus 5:1-17). Silloin teidän Herranne ajoi meidät sikoihin. Nyt olemme toipuneet ja tulleet saadaksemme antaa takaisin, ja siksi nämä lampaat ovat nyt meidän. Olin shokissa.

Sitten kuulin Herran äänen joka puhui: ”Poikani, jokaista ihmistä tullaan kehottamaan ottamaan “pakollinen” rokote , se on sumuverho. Ja näyssä Herra varoitti, että jokainen joka ottaa rokotteita tulee (mahdollisesti) susien vaikutusvallan alle, eli myöntyy eliitin suunnitelmiin jne. Kaikki joilla ei ole Minun sinettiäni ja Henkeäni. Herra kehotti: ”Te minun lapseni, olkaa lujat ja rohkeat älkääkä antako pistää itseänne.”

(Tulee pätemään myös niin sanotun ”sirutuksen” aikana!)

Teidän tulee luottaa Minuun. Vien teidät toisille rannoille ja siellä elämä jatkuu kutakuinkin normaalisti. Te olette Minun lampaitani. Te kuulette Minun ääntäni ja seuraatte Minua. Ja Minä lähetän teidät lampaiden lailla susien joukkoon. Varoita kaikkia Minun omiani pakkorokotuksia vastaan. Se näyttää niin harmittomalta. Mutta se ei ole sitä.

Varoita kaikkia, vaikka teitä tullaan nimittämään vainoharhaisiksi ja terroristeiksi, te olette Minun omiani ja ja te olette Pyhiä. Te olette minun lapsiani ja Minun omiani. Sen tähden teissä, teidän ruumiissanne ei tule olla muuta ”stigmaa” eli ”häpeää”. Teidän ruumiinne on Pyhän Hengen temppeli ja se ei saa olla demonien asunto, Herra sanoo.

Pastori Matutis sanoo, että hän vain laittaa näyn eteenpäin, niin kuin hän sen sai. Hän jatkaa: ”Rakkaat ystävät, me olemme aivan lopunajoissa. Olkaa hyvin varuillanne sen suhteen mitä teille ja lapsillenne tapahtuu. Vihollinen on valhettelija ja pysyy sellaisena eikä hänellä ole hyviä aikomuksia. Olin aika säikähtänyt. kun Herra näytti tämän näyn minulle, ja koen että sillä on yhteys sikainfluenssarokotuksiin ja muihin tulevaisuudessa annettaviin rokotteisiin.

Uskovat ovat juuri astumassa testiaikoihin, joissa meitä testataan, meidän tulee sanoa ei asioihin joista Henki varoittaa. Sinä et ole voimaton. Jumala antoi sinulle Pyhän Henkensä ja koko sota-asun (Ef. 6;16-17). Näitä tulet tarvitsemaan ja sinun tulee käyttää sinulle annettuja varustuksia. Ellet vielä ole Jumalan lapsi, tee parannus, tule Jeesuksen luo ja olet turvassa Viholliselta.

Pastor Joh.W.Matutis
Postfach 65 06 65
D – 13306 Berlin (Germany)

16. syys, 2021

"Mutta jos joltakin teistä puuttuu viisautta, anokoon sitä Jumalalta, joka antaa kaikille alttiisti ja soimaamatta, niin se hänelle annetaan." 

"Mene, laiska, muurahaisen tykö,

katso sen menoja ja viisastu"

https://www.youtube.com/watch?v=EQkbR1Auttw

 

10. syys, 2021

SHALOM!

ja ihan pian jo slalom!

 

Onhan se erikoinen juttu, että kaikkien pitäs syyvä hernekeittoo ja sitten olis kaikki hyvin, niinkun ennenkin. On tarjolla Jalostajaa, Valioo, Snelmannii, Lundeenii, mut omatekemä on ehkä luotettavin vaihtoehto, koska tietää, mitä se sisältää ja millaiset pakokaasut haluaa luontoon turauttaa.

 Ei se saastuta mitä kurkkutorvesta männee sisään, vaan mikä sieltä ulos tulloo, se saa aikaan jopa mahottoman metsäpalon, etenkii, jos turpeen lähellä turauttelloo, niin saattaa mennä niinkin syvälle, kuin kolme metriä, muhia siellä talven yli ja keväällä taas jatkaa sauhuamistaan.
Edellä olevassa aivopierussa ei tainnu olla jären hiventäkään, mutta D-vitamiinii kannatta kurmautella reilusti, sano Kusti, kun jakso polkee pyörällä enemmän, kuin laki olisi sallinut!
Ainakin 80 prosenttia pitäs Suomenkii väestöstä olla altistunu hernevellille.Toisen purkillisen jälkeen kolmas, sit neljäs ja kaheksannen annoksen perästä onkii niin sakiaa kaasua, että katalysaattori olis paikallaan rollaattorin avulla itseänsä kasassa pitäessä kohti uutta ja Uljasta direktiivii-negatiivii, niinkuin edesmennyt Jopekin joikaili:
 
 
On tää meno äityny erikoisen kummalliseksi. On nimittäin tullu avioerojakin perheissä, kun toinen on salaa menny rokkaa ottamaan toisen tietämättä ja päinvastoin. Ravintoloillakin on rajoitukset siltä varalta, jos sattuu altistamaan toisen herneelle ja asiakas saa tartunnan suoraan nenukkaan. Siksi kai on naama suljettu rätillä, että vahingot minimoitaisiin. Lähikauppoja kannattaa kanssa välttää, joten tilaukset etänä netin kautta kotiovelle toimitettuna vessapaperin kera. Kannattee ostaa suursäkki, kun peräpää alkaa rokkaamaan, niin myöhäistä se silloin on enää valaa, kurat kun on jo pöksyssä.
 
OOn muutes saanu uuven työn, palkkatuetun sellaisen. Pääsee valamaan tulisijojen pohjia, muuraamaan luonnonkivistä kauniita luomuksia laavujen äärelle. Olen jopa saanut istuutua ajettavan ruohonleikkurin kyytiin ja tutustua luistavan hihnan tuoksuun, kun terät ovat jauhaneet ylipitkää ja märkää ruohonjuurta. Tuo raivaussahan päässä oleva kipinäsuojus on vertaansa vailla, kun terä ulvahtaa kiveen, ohjaten  tulisuihkun sivummalle katsojan silmästä. Jos silmä viettelee, niin pitäs repästä irti ja tänään se kallo olisikin ollu silmämunaa köyhempi, jollei kypärän teräsverkko olisi ottanut vastaan kuivaa oksanpalasta.
Herralle Jeesukselle Kiitos ja Kunnia, että olen vielä työkykyinen.
 
Muistakaa se TURVAVÄLI!!!
 
Kuka voi kestää sitä pörinää ja hajua, mitä kotimainen 4434927,2 miljoonainen ihmismäärä saa aikaiseksi. Nytpä onkii maailmalla tulossa tähänkin ongelmaan ratkaisu, nimittäin keskitetään rokattomat 20 prosenttia turvapaikkaan, niin ei tartu hajut. 
 
 
Häät ovat ihan pian, Karitsan häät, joten erittäin tarkkana kuin porkkana, mitä itseensä tunkee. Ilmiantoa on menossa ja vankeutta tulossa niille, jotka eivät noudata keitto-ohjeita. Moni tulee olemaan tosi liemessä, niinkuin se vihreä sammakkokin kattilassa, kun ei huomannut lämpötilan nousua.
Tässä jutussa on erittäin monta vaikeaselkoista asiaa, niinkuin Paavalin kirjeissäkin, mutta tuo juu-tuubbi sensuroi tehokkaasti, jos jutellaan niinkuin mies miehelle.
Tiedän monta, jotka eivät tule koskaan nielemään hernettäkään tarjolla olevasta terapiasopasta ja sanon muillekin, että 
 
EI SE KANNATTE...
 
3. syys, 2021

 "Ja viides enkeli puhalsi pasunaan; niin minä näin tähden, taivaasta maan päälle pudonneen, ja sille annettiin syvyyden kaivon avain;
 ja se avasi syvyyden kaivon, ja kaivosta nousi savu, niinkuin savu suuresta pätsistä, ja kaivon savu pimitti auringon ja ilman.
 Ja savusta lähti heinäsirkkoja maan päälle, ja niille annettiin valta, niinkuin maan skorpioneilla on valta;
 ja niille sanottiin, etteivät ne saa vahingoittaa maan ruohoa eikä mitään vihantaa eikä yhtään puuta, vaan ainoastaan niitä ihmisiä, joilla ei ole Jumalan sinettiä otsassaan.
 Ja niille annettiin valta vaivata heitä viisi kuukautta, vaan ei tappaa heitä; ja ne vaivasivat, niinkuin vaivaa skorpioni, kun se ihmistä pistää.
 Ja niinä päivinä ihmiset etsivät kuolemaa, eivätkä sitä löydä; he haluavat kuolla, mutta kuolema pakenee heitä.
 Ja heinäsirkat olivat sotaan varustettujen hevosten kaltaiset, ja niillä oli päässään ikäänkuin seppeleet, kullan näköiset, ja niiden kasvot olivat ikäänkuin ihmisten kasvot;
 ja niillä oli hiukset niinkuin naisten hiukset, ja niiden hampaat olivat niinkuin leijonain hampaat.
 Ja niillä oli haarniskat ikäänkuin rautahaarniskat, ja niiden siipien kohina oli kuin sotavaunujen ryske monien hevosten kiitäessä taisteluun. 
Ja niillä oli pyrstöt niinkuin skorpioneilla ja pistimet, ja pyrstöissänsä niillä oli voima vahingoittaa ihmisiä viisi kuukautta."

 

https://rumble.com/vlwivl-microchip-in-vaccine-mark-of-the-beast.html