"Sillä ei Herra, Herra, tee mitään ilmoittamatta salaisuuttaan palvelijoillensa profeetoille."

23. touko, 2022

SULAA HULLUUTTA!


Suomalaiset kuulemma syö kaikkein eniten panaania ja nyt on tulossa meidän "veljeskansamme"  kostamaan, kun olemme kiskoneet kitusiimme lähes kaiken Chiguitan. Kiivetkää siis apinanraivolla puuhun ja pommittakaa luomumurkuloilla, ei poliisia vaan orange countystä tulevaa laumaa! Ja muistakaa se viimeistä huutoa oleva, itsestään intekroituva, vaihdettavalla hepa-päällä oleva hengityksen ahistin, koska siitepölyvaara on just nyt tavattoman suuri. ;)
 
21. touko, 2022

HILLOTOLPPA

Kun oot levänny oikeen kunnolla, koko eilisillasta tään päivän iltaan ja laitat puhtaan paijan päälle.Sit menet jääkaapille ottamaan eilen vanhaksi menneet kanamakkarat ja laitat pihagrilliin tulet keittääksesi VAHWAT nokipannusumpit ja sitten kärvennät samoilla lämpimillä yhtäaikaa ne kyrsät ja laitat makeaa sinappia kylkeen ja sit otat moneen kertaan käytetyn kertakäyttömukin kahvia varten. Sitten kitusiin makkarat ja sisältä eilen tuliaisiksi saadut hieman kovettuneet berliininmunkit kouraan, lepotuoli illan leppeeään auringonkajoon ja sit kun puraset sitä munkkii ni sit se on siinä!
Puhtaalla paijalla rinnuksilla hilloo, vaik kui yritti varoo, ni siinä se möllöttää, punasena loistaa silmien keskellä siinä paijalla. No mustalla paijalla onneks, sormella pyyhkäsee, ei siihen mittää oikeestaa jääny, hyvin pyyhkiyty. Toisen munkin kans suju paljon paremmin, nuolasin, ennenku oli paijalla!
 
Ensimmäinen elämä maistu hyvälle, kunnes siihen mustaan sieluun tipahti Pyhää verta, paljasti syntisen elämänmuodon, tuli synnintunto, ei maistunu enää, kävi huono munkki. Annettiin toinen mahdollisuus, parempi, moni kakku päältä kaunis, mutta tämä toinen oli kaunista myös sisältä.
Tämä hyvin leivottu kakku on tehty iankaikkiseen taikinajuureeen ja se juuri on siellä meijän Todellisessa Hillotolpassa, Golgatan verenpunaisen , puisen ristin juurella. Juuri Se Oikea Elämä kumpuaa sieltä, joka on kaikista maailman hapatteista vapaa, eikä kuole koskaan.
Kolmensadantuhannen ruplan arpajaisvoitto ei ole mitään. Mitä rahalla saa, se on halpaa. Jumalan Pojan veri, Ilman sitä, ei mitään voi saavuttaa. Heittivät arpaa Herran vaatteestakin. Pidä huoli, että olet jo voittajien joukossa ja olet saanut valkean paidan, jossa on pisara Nasaretin Vapahtajan Verta. Älä anna ryöstää tätä ainutlaatuista arpajaisvoittoa. Elämä On! Tässä ja nyt ja tämän uuden elämän myötä ponnistat vielä pidemmälle kun Nykäsen Masa :)
 
 
15. touko, 2022

"Katso, hän tulee pilvissä, ja kaikki silmät saavat nähdä hänet, niidenkin, jotka hänet lävistivät, ja kaikki maan sukukunnat vaikeroitsevat hänen tullessansa. Totisesti, amen."

 

Noinkohan seuraava prophetia toteutuu huomenissa?

https://www.paula1.fi/index.php/profetia-olav-rodge/

 

6. touko, 2022
Palveluskelpoisuusluokka A1
Herran omat
Edessä Iankaikkiset lomat
14 urheaa ja rohkeaa
Usko Jeesukseen
Sillä Se Päättymätön Elämä lohkeaa
 
Ylämäki-alamäki
Ylämäki-alamäki
 
Kevät tulee , myös kukkuu käki
Loppuu muniminen
Näkyy Golgatan mäki
Suo kuokkineen levon saa
Löytyi Pellosta Helmi
Multavaan maahan tippui siemen
ILOSANOMA sijaa sai
Pelastui kelvottominkin kelmi!
29. huhti, 2022

Taivaalliset häät maan kamaralla?

https://www.youtube.com/watch?v=NucCjHpNiTo